زندگی نامه قلعه نویی
 
علمی
سه شنبه 7 تير 1390برچسب:, :: 22:49 ::  نويسنده : امیرحسین قلی پور

 

آغاز فوتبال حرفه ای

 

 

اردشیر لارودی و ابوطالب اولین کسانی بودند که او را برای تیم‌های پایه یی راه آهن انتخاب کردند و بعد ناصر ابراهیمی او را به تیم بزرگسالان راه آهن برد. او در سال ۱۳۶۰ به تیم ملی جوانان دعوت شد که نمایش قابل قبولی هم از خود ارائه کرد اما چند ماه بعد ناصر ابراهیمی در اسفند ۱۳۶۰ از راه آهن به شاهین رفت. ابراهیمی از میان تمام بازیکنان نخبه ایی که در راه آهن داشت تنها امیر قلعه نویی را به شاهین برد. شاهین ملی پوشان زیادی در آن روزها داشت. نادر فریادشیران، دینورزاده، نصرالله عبداللهی، صادقی، حمید مجدتیموری و علی حیدری از این جمع بودند.

 

سال اول و دوم فعالیت ابراهیمی در شاهین پر تنش بود. او سال ۶۳ شاهین را رها کرد و جای خود را برای مدت کوتاهی به محراب شاهرخی سپرد. او نیز بعد از چند ماه جای خود را به نصرالله عبداللهی داد. پس از خداحافظی صادقی و رفتن دینورزاده، اردشیر ۲۲ ساله به عنوان کاپیتان تیم انتخاب شد. او اواسط لیگ سال ۶۶ پس از پیروزی ۲ بر صفر برابر پرسپولیس، شاهین را ترک کرد و به السد قطر رفت.

 

 

 

 حضور در استقلال تهران

 

 

زمستان ۱۳۶۷ او به تهران بازگشت و این بار سراغ باشگاه استقلال تهران رفت ، پای میز قرارداد نشست و پیراهن آبی را بر تن کرد. اولین بازی اردشیر به عنوان بازیکن استقلال در تاریخ ۱۹/۱۲/۱۳۶۷ مقابل پرسپولیس رقم خورد. این بازی که در مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی برگزار می‌شد به پنالتی کشیده شد و اردشیر پنالتی اش را از دست داد. در تیم آن روز استقلال به جز قلعه نویی، یکه، اردستانی و شکورزاده دیگر نفراتی بودند که سابقه بازی در شاهین را داشتند.

 

 

 

بازیگری در تیم ملی

 

 

این بازیکن خلاق تا پایان دوره بازیگری اش تنها ۱۹ بازی ملی را در کارنامه ثبت کرد که اتفاقاً ۱۸ بازی آن در سن ۳۰ سالگی به بعد رخ داد. امیر اولین بار توسط ناصر ابراهیمی در سال ۱۳۶۴ به تیم ملی «ب» دعوت شد.

 

او در اردیبهشت ماه سال ۱۳۶۵ همراه تیم ملی به چین سفر کرد و اولین بار پیراهن تیم ملی الف را بر تن کرد اما تا سال ۱۳۷۲ هیچ گاه مجدداً به تیم ملی فراخوانده نشد یعنی ۲۱/۶/۱۳۷۲ دیدار ایران - بوسنی هرزگوین که با سرمربیگری علی پروین انجام شد. در کارنامه ملی قلعه نویی تنهایک گل زده آن هم به کویت دیده می‌شود.

 

 

 

 

مصدومیت دوران بازیگری

 

 

او در سال ۱۳۶۸ دچار مصدومیت شدیدی شد. قلعه نویی دو مرتبه مصدومیت جدی را تجربه کرد که بار دیگر آن در سال ۱۳۷۳ بود.

 

 

 

تجارب مربیگری

 

 

 تجربه‌های مربیگری در تیم های برق تهران، کشاورز،استقلال اهواز و استقلال تهران را دارد.

 

 

 

رده باشگاهی

 

برق تهران

 

کشاورز

 

استقلال اهواز

 

مس کرمان

 

استقلال تهران

 

سپاهان اصفهان

 

تیراختور آذربایجان

 

 

 

 

مربیگری در تیم ملی

 

 

پس از قهرمانی استقلال تهران با قلعه نویی در سال ۱۳۸۵ و نتایج ضعیف تیم ملی ایران در مسابقات جام جهانی ۲۰۰۶ و از طرفی خاتمه همکاری ایران با برانکو ایوانکویچ، شرایط تازه یی برای قلعه نویی مهیا کرد. سرانجام او به عنوان سرمربی تیم ملی انتخاب شد و همزمان در ادواری پست‌های مدیرفنی و رئیس سازمان فوتبال استقلال تهران را نیز بر عهده داشت. تیم ملی ایران با حضور او روی نیمکت در مسابقات جام ملت‌های ۲۰۰۷ آسیا با ضربات پنالتی مغلوب تیم ملی کره جنوبی شد و از این رقابت‌ها دست خالی بازگشت.

 

 

 

 

 

سال 2007 نیر  کاندید کسب بهترین مربی سال اسیا شد

 

که موفق به کسب این عنوان نشد

 

 

 

مس کرمان

 

 

در زمان حضور قلعه نوعی در مس کرمان، این تیم تنها سید مهدی رحمتی و مرتضی ابراهیمی را داشت و با مربیگری فرهاد کاظمی تیم در آستانه سقوط بود ولی امیر قلعه نوعی توانست تیم را تا رتبه دهم جدول و بالاتر از استقلال تهران بالا برده و کارنامه موفقی را از خود به نمایش بگذارد و یک بار دیگر خود را بعنوان موفق ترین مربی لیگ برتر اثبات نماید.

 

 

 

 

 

سپاهان اصفهان

او بعد از جدایی از استقلال در 2 خرداد 1388 برای یک سال به صورت رسمی با تیم سپاهان قرارداد بست و هدایت این تیم را در فصل نهم لیگ برتر فوتبال ایران (89-88) بر عهده گرفت و برای دومین بار این تیم را قهرمان لیگ برتر نمود. قلعه نوعی برای فصل دهم نیز با این تیم تمدید قرارداد نموده و برای دومین سال پیاپی آن را به قهرمانی رسانده و سومین قهرمانی این تیم در لیگ برتر و چهارمین قهرمانی لیگ برتری خود را رقم زد.

 

 

 

تراکتورسازی آذربایجان

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

امیر قلعه نوعی با قبول هدایت تراکتورسازی آذربایجان در لیگ یازدهم (91-90) یکی از حساس ترین دوران مربیگری خود را در این تیم پرهوادار تجربه خواهد نمود

 

 

افتخارات دوران مربیگری:

* قهرمانی در جام حذفی 81-80 به همراه تیم استقلال تهران

 

* نائب قهرمانی در لیگ برتر فوتبال ایران 83-82 به همراه تیم استقلال تهران

 

* سومی در لیگ برتر فوتبال ایران 84-83 به همراه تیم استقلال تهران

 

* قهرمانی در لیگ برتر فوتبال ایران 85-84 به همراه تیم استقلال تهران

 

* قهرمانی در بازیهای قهرمانی غرب آسیا ۲۰۰۷ به همراه تیم ملی فوتبال ایران

 

* قهرمانی در جام حذفی 87-86 به همراه تیم استقلال تهران

 

* قهرمانی در لیگ برتر فوتبال ایران 88-87 به همراه تیم استقلال تهران

 

* قهرمانی با سپاهان در لیگ نهم (89-88)

 

* تکرار قهرمانی با سپاهان در لیگ دهم (90-89)

http://b-3da.persiangig.com/image/zendeginameh/Amir_Ghalenoi%28www.b-3da.tk%29.JPG


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید
آخرین مطالب

آرشيو وبلاگ

پيوندها


تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان علمی و آدرس amirhoseyn.LoxBlog.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان



ورود اعضا:


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید




آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 1
بازدید دیروز : 10
بازدید هفته : 46
بازدید ماه : 42
بازدید کل : 159534
تعداد مطالب : 124
تعداد نظرات : 10
تعداد آنلاین : 1


انواع کد های جدید جاوا تغییر شکل موس